15. apr, 2015

Nytt kull fra Rokkomborre!

Da planlegger vi et nytt kull fra Rokkomborre!  Også denne gang blir NjCH Tig som skal parres på første løpetid ( mai) eller mest sannynligvis neste løpetid (november).  I og med at Tig nå er hjemme på Notodden hos Ole Ivar, så vil nok både paring og fødsel vil finne sted her.

Vi har vurdert forskjellige hannhunder en stund nå og slik det ser ut akkurat pr.idag faller nok valget på C:I.T NjCH Ohlsmyrens P Respect.  Respect er jo en velkjent herremann i nordisk pointermiljø og det virker som han avler meget godt.

I Respect finner vi jo igjen Vestfjorddalens Tina T sitt superkull i kombinasjon med Drevjans Lux, hvor henholdsvis Famous og Buck kommer inn på farsiden.  I Tig finner vi et tredje søsken fra denne kombinasjonen; Vestfjorddalens Dreng som kommer inn to ganger.  I tillegg er Tina T også inne i kombinasjon med Embercombe Kittiwake.

Selv har jeg sett Respect flere ganger på prøve, sist i kvalifiseringen på Kongsvold ( 2014) hvor han imponerte meg stort.  Ole Ivar har hatt Respect og Hans Simensen på besøk og de har hatt en dag i fjellet hvor Respect markedsførte seg på beste måte overfor Ole Ivar.

Nyeste kommentarer

07.03 | 08:05

Mye fine resultater fra deres hunder på starten av året, gratulerer

24.01 | 18:30

Godt Nyttår fra kokken, dokker e savnet i Tromsø. Eller er jeg og Anton å lufter husrypene deres på Kvaløya, de er i superform nå. Sees på ;)

20.01 | 08:19

Dette blir en spennende kombinasjon !

14.10 | 18:26

Finns det kvar en tispe?

Del denne siden