22. apr, 2012

Ingen suksess i Alta, foruten Joker !!

Tøtta er igjen plaget med innbilt svangerskap og da ble det bare tull i hennes slipp.  Aron gikk imidlertid glimrende i sine to slipp og var absolutt en av dagens søkere, men helt i slutten av første slipp får han et fugltap, noe som resulterte i så mye minus at han ikke ble med videre til semifinalen.

Jeg stilte Joker også og i første slipp var det noen ryper i lufta som dommerne registrerete.  Han gikk som vanlig kjempegodt og i andre slipp fikk vi et komplett fuglearbeid som resulterte i 4 VK og semifinale dagen etter.  Dette var Joker sin 30 premiering i VK!.   I semifinalen tok makker stand ( blindstand) som Joker sekunderte, han trakk litt nærmere før han igjen sekunderte..  For sikkerhtsskyld koblet jeg han (7-8 meter bak makker).  Dommerene mente imidlertid at han var urolig og ikke respekterte makkers stand ( hm..) , slik at det ble "takk for farvel"

Nyeste kommentarer

07.03 | 08:05

Mye fine resultater fra deres hunder på starten av året, gratulerer

24.01 | 18:30

Godt Nyttår fra kokken, dokker e savnet i Tromsø. Eller er jeg og Anton å lufter husrypene deres på Kvaløya, de er i superform nå. Sees på ;)

20.01 | 08:19

Dette blir en spennende kombinasjon !

14.10 | 18:26

Finns det kvar en tispe?

Del denne siden