20. nov, 2014

Tig drar hjem igjen!

Da har vi blitt enig om at Tig skal tilbake til Ole Ivar igjen. På tirsdag bytter vi,- og halvsøsteren Vestfjorddalens Patrika blir med tilbake til oss i Tromsø. Det blir vemodig.. Tig har vært en utrolig fin dame hos oss, og hun er nok den beste jakthund jeg har hatt så langt i mitt 30årige hundeliv. Vi mener nok begge ( Ole Ivar og jeg) at Tig bør brukes en gang til i avl,- men jeg tviler sterkt på at hun blir stilt mere på prøver. Hun har jo dokumentert det som trengs.. 2 x Cacit, 1 x CK, totalt 4 x 1 VK står det respekt av. I sitt hundeliv er hun stilt 40 ganger på prøve, hun har funnet fugl og tatt stand 16 ganger og fått 11 premier. En gang har hun stått tomt!"!!

Vestfjorddalen Patrika, som er halvsøster til Tig ( og vår Tøtta) kommer jeg tilbake til senere. Hun er en meget interessant liten dame på tre år som er stilt to ganger i UK og fått 1 UK og en gang i AK med 1 AK som resultat. Hun er stilt noen få ganger i VK uten resultat.. Jeg kommer tilbake til henne og linjene bak etterhvert..

Nyeste kommentarer

07.03 | 08:05

Mye fine resultater fra deres hunder på starten av året, gratulerer

24.01 | 18:30

Godt Nyttår fra kokken, dokker e savnet i Tromsø. Eller er jeg og Anton å lufter husrypene deres på Kvaløya, de er i superform nå. Sees på ;)

20.01 | 08:19

Dette blir en spennende kombinasjon !

14.10 | 18:26

Finns det kvar en tispe?

Del denne siden